Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Свято "Читай і будь лідером"
13:52
Свято "Читай і будь лідером"

5.10.2016р.  в Оріхівській районній бібліотеці для дітей відбулося свято вірних читачів «Читай і будь лідером» до Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначався 30 вересня.

На свято  були  запрошені найкращі читачі минулих років, учасники всеукраїнського конкурсу «Книгоманія» - Петрова Крістіна (учениця 7-Б класу ), Громей Олеся (учениця 8-Б класу),Носенко Анна( учениця 9-А   класу), Дземешкевич Дар’я( учениця 11-А класу), Дерновий Лука( учень 9-Б класу),Чиж Артем( учень 7-Б класу),Рябіченко Настя( учениця 8-А класу) та шкільний бібліотекар Білодід Л. І . Всі вони представники гімназії №1 «Сузір’я».

На зустріч з кращими читачами запрошені учні 7-А класу НВК №2 разом з вчителем української мови та літератури Синицею В.С.

Провідний бібліотекар Оріхівської районної бібліотеки Дідок Валентина Констянинівна розповіла роль читання в житті дітей та про участь переможців районного етапу у Всеукраїнському конкурсі найкращого читача, які виборили перші місця в обласних етапах та були нагороджені поїздкою до м.Львова на  книжковий «Форум видавців».

Гімназисти  повідали про особливий слід, який  залишився у спогадах кожного учасника  конкурсу, виконавши «Гімн Книгоманії»-автор Оріхівської гімназії №1 «Сузір’я» бібліотекар Білодід Л.І., яка на згадку подарувала  «Куточок читача»

Цікавими виявились розповіді кращих читачів, які в формі театралізованої вистави презентували книги , які свого часу привели їх до перемоги.

Читачі розповіли, що дуже полюбляють читати книги і їхні читацькі інтереси досить різноманітні. Це і книги шкільної програми, і науково-пізнавальна література, книжки про пригоди однолітків, повісті про дружбу тощо.

На згадку про зустріч читачі отримали від Валентини Констянинівни в дарунок книги Оріхівської районної бібліотеки.

Запрошені учні 7-А проявили зацікавленість і виявили бажання приймати участь в майбутніх конкурсах.

Переглядів: 537 | Додав: inna_firsova97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]