Головна » 2016 » Жовтень » 24

 

20 жовтня у м.Києві було зареєстровано рекорд «Найдовша вишита ілюстрована книга-складанка», яка занесена до Національного Реєстру Рекордів України.  Розмір ілюстрованої книги складається з 26 сторінок, що  становить 14 метрів 30 сантиметрів, це було засвідчено сертифікатом про «Рекорд» Президентом Національного Реєстру Рекордів-Щербачовим Валентином.

У 2014 році в Оріхівському районі проходила акція, присвячена 200-річчю Т.Г. Шевченка "Віршами твоїми натхненно творимо" , в ході якої була  вишита книга за творами Кобзаря. Майстриня вишивки Катерина Чаусова з Оріхова  та працівники районного будинку культури прийняли участь в заключному етапі обласної культурно-мистецькій акції "В сім’ї вольній, новій" в м. Запоріжжя, де представили вишиту книгу за творами Т.Г. Шевченка – унікальний спільний витвір майстр ... Читати далі »

Переглядів: 835 | Додав: inna_firsova97 | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)


Телепередача на Першому Національному каналі "Фольк-music" направлена на пошук та відродження українського музичного етносу, автентичних мелодій та народних пісень різних регіонів України. А ще – це популяризація автентичної музики, насамперед серед молоді. Адже сучасне аранжування української музичної спадщини вдихають у неї нове життя.

У кожному випуску перед глядачами Першого телеканалу постають як професійні, так і аматорські колективи з різних куточків нашої країни. А зіркові учасники програми нерідко представляють на розсуд аудиторії власні варіації відомих музичних творів, або й оригінальні пісні з домішками українського автентичного стилю. "Фольк-music" – це програма для всіх поколінь!

За попереднім відбором на зйомки програми з Оріхівського району були запрошені народний аматорський фол ... Читати далі »

Переглядів: 905 | Додав: inna_firsova97 | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)